Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Diva a reacționat: „Întotdeauna am fost iubită și răsfățată!”

 

Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău de ceva timp și au oficializat public relația lor. Cu toate acestea, se pare că vedeta a luat o decizie radicală și nu mai dorește să vorbească despre iubitul ei.

După o perioadă în care au fost prezenți împreună pe rețelele de socializare și la evenimente publice, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să meargă mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, vedeta a decis să nu mai facă declarații publice despre partenerul ei. Bianca Drăgușanu consideră că prea multe declarații publice pot dăuna unei relații și de aceea a decis să renunțe la această practică.

”Întotdeauna am fost iubită și răsfățată. Pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult, copilul meu mă iubește foarte mult, mama mea și dacă există aceste trei elemente, nu ai cum să spui că nu ești iubit. Vorbesc despre mine și despre viața mea personală nu prea mai vorbesc, că s-a vorbit prea mult și nu face bine.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

În ceea ce privește planurile lor de viitor, fanii se întreabă dacă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor ajunge să se căsătorească. Deși nu poate anticipa ceea ce le rezervă viitorul, Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea unei căsătorii și lasă de înțeles că nu ar fi reticentă în fața unei astfel de perspective.

”Nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Dacă se va întâmpla lucrul acesta vreodată (n.r să fie cerută în căsătorie), o să fac așa o mare poză pe Instagram să spună I-auzi, stați…, nu, glumesc. Mi se pare așa old fashion să vii cu „I said yes.”, a declarat vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest