Ce se întâmplă între Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt, după ce s-a vehiculat că s-au despărțit/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Lidia Buble a făcut declaraţii tranşante, după ce prin presă s-a zvonit că s-ar fi despărţit de iubitul ei, Răzvan. Vedeta a spus tot adevărul despre relaţia pe care o au cei doi, acum. Şi nu doar atât, interpreta a vorbit şi despre familie şi despre problemele de sănătate ale tatălui ei.

După ce în ultima vreme au existat zvonuri conform cărora între Lidia Buble și iubitul său ar exista probleme, ba chiar că s-ar fi despărțit, acum, artista a fost luată la întrebări de fani și le-a răspuns fără ncio ezitare.

„Dacă ar fi vreodată ceva, credeți-mă că vă anunț personal. E grav să stai cu iubitul în casă și să nu știi ce să faci. Nu pot să zic eu ce fac, dar eu radiez, deci o duc bine.” a spus Lidia.

Și dacă tot a lămurit situația cu Răzvan, Lidia a mărturisit că nu peste foarte mult timp se vede așezată acasa ei. „Peste 5 ani mă văd casătorită, cu câțiva copii și muzică. Ținând cont că vin dintr-o familie foarte numeroasă cu 11 copii, îmi doresc să am la fel de mulți. Nu știu dacă voi mai avea sufient timp.” a completat artista.

Dar mai presus de orice, Lidia Buble își iubește familia, iar atunci când tatăl său s-a confruntat cu probleme mari de sănătate a fost una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut. Din fericire, acum poate răsufla ușurată.

„Tati este mult mai bine, este acasă. Sunt toți sănătoși, că în rest nu mai contează nimic.” a mărturisit Lidia.

Și poate nu știați, dar Lidia are și un mic tatuaj. Iar cum prietenii Lidiei sunt mereu pe fază, au văzut că tatuajul secret este deasupra posteriorului său, iar artista a confirmat acest lucru.

„Este foarte intim și nu îl pot arăta. Am unul singur dar mai vreau să îmi fac două sau trei, dar foarte mici și foarte discrete, după ce trece toată nebunia asta.” a mai dezvăluit interpreta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest