Ce se va întâmpla cu cenușa lui Philip Clements, după ce Florin Marin a intrat în posesia ei: „Îi voi respecta ultima dorință”

 

Florin Marin a reușit să ridice de la crematoriu cenușa fostului soț, Philip Clements, la aproape cinci luni de la moartea lui. Românul a dezvăluit ce se va întâmpla cu rămășițele partenerului decedat și în ce constă ultima dorință a preotului gay.

Philip Clements a trecut în neființă pe data de 31 mai, la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 82 de ani. Chiar dacă au trecut luni bune de când acesta a murit, Florin Marin a putut intra în posesia cenușii abia acum, după ce s-a confruntat cu câteva probleme cu actele.

Ce se va întâmpla cu cenușa lui Philip Clements

Florin Marin a dezvăluit că imediat după ce a intrat în posesia cenușii fostului soț, a luat urna și a pus-o în sufragerie, dat fiind că era locul în care Philip Clements își petrecea mare parte din timp.

Mai mult de atât, românul a mărturisit că îl copleșesc emoțiile atunci când ia urma în brațe, fiind conștient că acolo se află bărbatul care i-a fost alături și la bine și la greu, până în ultima clipă a vietii sale.

„Am ridicat urna de la crematoriu săptămâna trecută, pentru că nu am putut mai devreme, din vina primăriei. Am avut probleme cu certificatului de deces. Urna o țin în sufragerie, pentru că acolo îi plăcea să stea mai tot timpul. (...) De fiecare dată când iau urna în brațe simt o emoție foarte puternică. L-am simțit de câteva ori prin casă, de când am adus urna cu cenușă, însă nu l-am visat niciodată și chiar îmi doresc să îl visez, doar că apropiații spun că nu îl visez, pentru că el a murit împăcat și m-a lăsat în siguranță. Nu simt că a murit, eu simt că este plecat în vacanță”, a spus Florin Marin pentru Click.ro

Deși acum ține urna în casă, Florin Marin va îndeplini ultima dorință a fostului soț și îi va arunca cenușa într-un rân, în apropiere de Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest