Ce se va întâmpla cu mama lui Catrinel Sandu după moartea soțului! Vedeta a luat o decizie radicală VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

După ce în urmă cu o săptămână, tatăl lui Catrinel Sandu a trecut în nefiinţă, iar acum câteva zile a fost incinerat, acum, blonda a fost nevoită să îşi revină pentru a putea lua o decizie raţională în ceea ce o priveşte pe mama ei.

Deoarece se teme să îşi lase mama, în vârstă de 70 de ani, singură, Catrinel a hotărât ca Mia Sandu să locuiască cu aceasta, pe perioada verii într-un apartament din Bucureşti, iar iarna în America. Dat fiind că locuinţa în care au locuit părinţii acesteia, era mare cu o curte imensă, vedeta s-a trezit în ipostaza de a nu o mai putea îngriji.

"Mia şi Nicu au locuit într-o casă imensă, cu o curte mare şi grădină. Pentru că a rămas singură, Mia nu va mai putea să întreţină proprietatea, a vorbit cu fiica ei şi au decis să renunţe la imensitatea de casă şi să ia un apartament cu patru camere în centrul oraşului. În perioada iernii, Mia va sta în America, iar vara va veni în ţară cu toată familia lui Catrinel. Fiica ei nu vrea să o lase singură şi nici nu poate renunţa definitiv la ţara natală", a declarat un apropiat de-ai lui Catrinel Sandu pentru click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest