Ce semne a primit Mihai Trăistariu din lumea de dincolo, de la mama lui/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu și frații săi au rămas orfani de la o niște vârste fragede, după ce mama și tatăl lor au murit. Chiar și așa, potrivit spuselor artistului, mama sa i-a trimis câteva semne din lumea de dincolo. Despre ce este vorba?

Mihai Trăistariu a fost nevoit să se infrunte cu greutățile vieții, singur, de la o vârstă destul de fragedă. Fără părinții săi ca să il sfătuiască încotro sa se îndrepte și fără să aibă sprijinul din partea lor de-a lungul vieții, artistul a reușit să răzbească alături de frații săi.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a mărturisit că tatăl lui a murit atunci când el avea doar 17 ani, iar mama lui a plecat la Ceruri la două zile de la apariția la Eurovision.

”Părinții s-au stins din viață încă de când eram mai mic, tata când aveam 17 ani, iar mama la două zile după Eurovision, în 2006, am simțit mereu lipsa lor, noi suntem patru frați, ne avem unii pe alții, ne motivăm și ne susținem, dar mama și tata înseamnă deja altceva. Mie îmi e dor de sprijinul mamei, de alintările, îmbrățișările ei”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Cât despre semnele pe care le-a primit din partea mamei sale, Mihai Trăistariu a mărturisit că I s-a spus în vis că va câștiga Eurovisionul atunci când se va îmbrăca complet în alb la concurs.

”Eu am visat lucrul ăsta, eu pe mama am visat-o de pe vreo 20 de ori, iar pe tata o singură dată, l-am visat chiar că a murit și el era deja mort. Pe mama am visat-o numai bine, făcând mâncare, într-unul dintre visele mele mi-a spus mami tu trebuie să mergi la Eurovision, să te îmbraci în alb pentru că tu vei câștiga. Vreau să merg la Eurosivision până câștig”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest