Ce semne divine a primit Veronica Măgureanu, înainte să provoace accidentul care i-a fost fatal unui cioban de 26 de ani/ VIDEO

 

Soția lui Constantin Măgureanu susține că a primit câteva semne de la Divinitate, cu puțin timp înainte să provoace accidentul rutier, care i-a fost fatal unui cioban de 26 de ani! Veronica Măgureanu a făcut dezvăluiri incredibile, la puțin timp de la tragedie!

Pe pagina ei de socializare, soția interpretului de muzică populară a scris un mesaj în care a vorbit despre semnalele pe care le-a primit înainte de accident, catalogând tragedia ca un semn venit de sus.

„Am primit un semn înainte cu câteva zile să se producă accidentul. Am visa o prietenă care este moartă. De când a murit este un înger pentru mine. ea sigur m-a salvat pe mine și pe copilul meu. Mi-a apărut în vis și mi-a spus că îmi mulțumește pentru tot ce am făcut pentru ea. Apoi, o mână mi-a apărut în vis cu două cruci care mi-au fost puse lângă pat. Așa m-am trezit din vis.”, a scris Veronica Măgureanu pe contul său personal.

Soția lui Constantin Măgureanu a fost în stare de șoc pentru mai bine de o lună de zile, după accidentul provocat, iar pentru a-și reveni a avut nevoie de terapie. Tot pe contul său de socializare, Veronica a vorbit și despre coincidențele stranii care au avut loc în noaptea cu pricina. Aceasta recunoaște că înainte de a pleca de acasă, a fost întrebată de către fiul ei cum este în Rai, fără să îi treacă prin cap că viețile ei și a copilului ei ar putea fi puse în pericol.

Filmul accidentului provocat de Veronica Măgureanu

Soția interpretului de muzică populară se deplasa pe un drum național de pe raza orașului Turnu Măgurele, fiind însoțită de fiul ei cel mic. În fața autoturismului a apărut o turnă de oi, intrând în plin in acestea. Din păcate, printre animale se afla și un cioban de 26 de ani, care în urma impactului a murit pe loc.

Pentru ca nu se cunosc prea multe detalii despre cum și-a găsit bărbatul sfârșitul, potrivit spuselor Veronicăi Măgureanu, tânărul decedat s-ar fi atins de mașina ei, fiind aruncat în șanț, după care oile care au ricoșat de pe autoturism, l-ar fi lovit mortal în cap.

“Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mașină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat ața să nu am ceva pe conștiință că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai exista și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașina mea, a fost în șanț și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus.”, a spus Veronica Măgureanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest