Ce semnificaţie are această linie din palmă? Nu toate persoanele o au!

 

Din ce în ce mai multe persoane încep să cunoască semnificaţiile liniilor pe care le au în palme. Fie că este vorba despre linia vieţii, linia inimii sau linia intelectului, fiecare simbolizează câte un detaliu despre personalitatea unui om.

Există însă o linie curbată, care se află sub degetul mijlociu și inelar. Această linie mică, puțin curbată, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe când la alte persoane se găsesc două linii mici separate, conform site-ului secretele.com. Linia este denumită cercul lui Venus, respectiv centură dragostei.

Nu toate persoanele au această linie, iar dacă te numeri printre ele, nu trebuie să te întristezi. Cei care au această linie sunt mai sensibili şi sunt mai predispuşi la probleme în dragoste. Dacă linia curbată închide un cerc, s-ar putea ca acea persoană să aibă parte de o mare dezamăgire în dragoste.

Aşadar, dacă aveți un cerc, ar fi indicat să învățați din relațiile eșuate. În cazul în care liniile formează un semicerc înseamnă că persoană, în anumite perioade din timpul vieții, va avea dificultăți în dragoste pe care însă le va depăși cu ușurință. 

Iar dacă ai mai multe linii care formează un semicerc, înseamnă că ești o persoană foarte sensibilă, cu o personalitate emoțională. Persoanele cu personalitate emoțională pot da dovadă de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive și cu o creativitate deosebită.

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest