Ce și-a cumpărat Ana Morodan de supărare: „Unul e art deco, și unul este atelier olandez”

 

Pentru Contesa Digitală cea mai bună metodă de relaxare sau de depășire a unui moment mai dificil este să meargă la shopping.

 

În cadrul emisiunii „REAlă, by Ana Morodan”, amfitrioana s-a confruntat cu o problemă, sau mai bine spus cu o mica supărare: prietenul ei de suflet, Claude Mauvert intră în anul sabatic, drept pentru care nu-l va mai avea alături pentru o perioadă destul de lungă.

 

De fiecare data când este tristă, Ana Morodan își găsește refugiu la cumpărături. Iar ce îi place mai tare și mai tare unei femei de calibrul Anei să cumpere decât bijuterii. Așa că a găsit locația perfecta pentru shopping: chiar magazinul unei prietene foarte bune, care este dotat și cu o terasă unde poți bea o cafea sau mânca ceva delicious.

 

"Este un nou magazin deschis în București, este al prietenei mele. Îmi place foarte mult acest magazin, ea are un simț estetic impecabil, și este un loc foarte bun în ceea ce privește alegerea obiectelor frumoase, atât de decor cât și vestimentare, așa că, evident, este noul meu loc preferat și îmi place și că este un magazin pe terasa căruia poți să ieși să te bucuri de o cafea, sau de o apă, sau de o salată.", a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii.

 

Chiar dacă are o colecție impresionantă de inele, de foc că prietenul Claude va dispărea din peisaj pentru o bucată de vreme, Ana Morodan și-a mai achiziționat încă două: "E o colecție de inele cu diamante, cu platină, măiestrie pe care nu prea o mai vezi astăzi. Ca și când nu aveam destule inele cu diamante, m-am dus astăzi să îmi înec amarul și să îmi cumpăr încă două. Sunt foarte încântată de ele pentru că îmi plac. Unul e art deco, și unul este atelier olandez. Nu știu dacă-mi lipseau fix astea din viață, că aveam tone, dar eu le-am luat."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest