Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre planurile de nuntă cu iubitul ei, Nikos Papadopoulos: “Ne știm de vreo trei ani”

 

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos au început să formeze un cuplu de mai bine de trei ani, însă și-au dorit să țină povestea de dragoste departe de ochii lumii. După ce cântărețul grec a fost săltat de mascați și carantinat cu forța, jurnalista a fost nevoită să facă relația publică pentru a-i oferi ajutorul de care avea nevoie.

Începutul poveștii lor a avut loc la ziua de naștere a Minodorei, în urmă cu trei ani. Iar pentru că jurnalistei i-a picat cu tronc artistul exact în perioada în care era în plin proces cu fostul soț, avocata a sfătuit-o să își țină relația ascunsă, până se termina totul.

Au planuri de nuntă?

Pentru că experiențele amoroase din trecut au traumatizat-o pe Adriana Bahmuțeanu, jurnalista nu s-a mai vedea făcând încă o dată pasul cel mare, chiar dacă Nikos s-a gândit de nenumărate ori să o ceară în căsătorie.

"Nu cred în căsătorie. Nu cred că asta este rețeta. Adică cred că din contră, o relatie frumoasă e frumoasă, atâta timp cât este frumoasă. Iar viața e făcută din episoade. Prefer să trăiesc momentul și fără să mă gândesc, pentru că nu cred că o logodnă mi-ar îmbunătăți relația propriu-zisă. (...) Mi-a fost alături, pentru că nu aveam cu cine să vorbesc si nu mă înțelegea nimeni. S-a dovedit a fi un caracter frumos. Asta m-a cucerit, cu caracterul frumos. Eu nu mai am 20 de ani sa apar și să zic că am un gagic. (...) Mi-a fost alături, că atunci când eram la tribunal și întârziau procesele, el mergea și lua copiii de la școală." a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest