Ce spune Andreea Bălan despre o nouă relaţie: „Pur și simplu dragostea vine”

 

Andreea Bălan a trecut printr-o despărțire anul trecut, însă nu a vorbit public despre ce s-a întâmplat între ea și partener. Acum, la începutul lui 2022, face declarații despre situația amoroasă, spune că nu-și caută jumătatea, că iubirea vine la momentul potrivit.
 
În prezent, Andreea Bălan e în proces de divorț cu George Burcea, tatăl fetițelor ei. Separarea legală încă nu a avut loc, dar cu toate acestea cei doi și-ar refăcut viețile, el e fericit alături de Viviana Sposub, iar ea a avut pentru aproximativ un an o relație cu Tiberiu Argint. Au călătorit împreună, au ieșit împreună, însă anul trecut s-au despărțit. Nu au făcut declarații deloc pe marginea acestui subiect, au fost foarte discreți, la fel cum a fost și întreaga lor relație.

Iată că acum, artista a vorbit despre situația ei amoroasă. E singură, dar spune că dragostea nu trebuie să o cauți. „Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest