Ce spune Armin Nicoară despre reacția nașei Lobonț: ”Claudia știe ce are acasă”

 

Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată după ce finul ei a spus că și-ar dori să o sărute. Saxofonistul rămâne ferm pe poziții.

 

Declarațiile lui Armin Nicoară privitoare la frumusețea celor două nașe ale sale, Georgiana Lobonț și Roxana Vasiuc, nu au rămas fără urmări. Nașa Lobonț s-a arătat deranjată de faptul că saxofonistul a spus că a făcut un pact cu soțul ei și că și-ar dori să o sărute.

 

Având în vedere reacția cântăreței, instrumentistul s-a văzut nevoit să facă precizări suplimentare. El nu a retractat nimic, din contra a rămas tare pe pozițiile inițiale, spunând că și-ar dori să o sărute: „Nu răspund acum neapărat pentru Georgiana, răspund pentru toată lumea care a comentat mai negativ! Eu nu sunt o persoană falsă. Practic, tot ce am spus, am spus din suflet. Mi-am spus părerea mea. Cred că am spus ceva frumos. Nu îmi place la televizor să mă dau mare om, iar acasă sau pe ascuns, să fiu un nenorocit de om. (...) Claudia știe ce are acasă, în primul rând. Și Georgiana știe ce fin și-a luat, adică știe ce caracter am. Nici nu ar trebui să se supere ea foarte tare, că ea a spus că vorbește cu Claudia, să mă oprească pe mine. Eu nu am înjurat pe nimeni. Doar am spus că îmi place și îmi mențin cuvântul. Ce trebuia să spun, că e urâtă? Nu! Mie îmi place de ea, e frumoasă și am spus că da, aș săruta-o!”

 

Armin Nicoară a mai precizat la Antena Stars că nu ar fi prima data când ar pupa-o pe Georgiana Lobonț: „Georgiana și Rareș sunt două caractere diferite. Cu Rareș de la început (...) el tot timpul mă susținea „Da, Armin! Da, Armin!”. Georgiana era mai emotivă, nu știa, îmi spunea că e aiurea, îi e rușine, dacă zice lumea ceva ... La început a fost mai deschisă, dar pe parcurs nu știu. Eu ăla am fost de la început. Tot timpul o luam în brațe, tot timpul o pupam (...) Rareș niciodată n-avea treabă. Cumva, era între noi tot ce se întâmpla.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest