Ce spune Bia Khalifa despre întânirea cu Tudor Sișu

 

În urmă cu doar câteva zile, Bia Khalifa a anunțat că e într-o relație cu Fulgy, iar cei doi deja s-au mutat împreună și sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Povestea lor de dragoste a început chiar de pe rețelele de socializare, iar până a forma un cuplu a mai fost doar un pas.

Cu toate că lucrurile par a merge bine între ei, ieri, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini cu Bia Khalifa la un restaurant din Capitală, acolo nu a venit singură, ci însoțită de nimeni altcineva decât rapperul Tudor Sișu.

”Este un subiect foarte interesant și s-a intereprat greșit ceva ce nu trebuia să se interpreteze greșit. Suntem pe data de 25 ianuarie, peste 4 zile e ziua mea și avem două evenimente, eu cu Sișu, e implicat oarecum în ziua mea, într-un club din București unde mă vor aștepta toate prietenele. Vorbim despre acest eveniment de o lună, ne-am văzut, am zis să mergem la masă că unde să mergem altundeva că e frig afară, am vrut să mergem să mâncăm ceva ca doi oameni normali și nu s-a întâmplat nimic mai mult decât să discutăm de ziua de 29, când e ziua mea, respectiv 27, pe lângă discuțiile noastre amicale”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest