Ce spune Denisa Filcea despre o nouă sarcină: „Nu suntem genul acesta de persoane”

 

Soția lui Flick are o perspectivă proprie despre aducerea pe lume a unui nou copil, diferită de ideile formate în cadrul societății.

 

Denisa Filcea are o viață sentimentală așa cum a visat. Este o femeie iubită, iar micuța Eva o face fericită în fiecare zi. Soția lui Flick a fost întrebată de mai multă lume dacă este pregătită să aducă pe lume un nou copil. Denisa a vrut să facă lumină în acest caz și a oferit răspunsul în exclusivitate pentru Antena Stars. Ea a mărturisit că nu și-a făcut planuri în acest sens.

 

Înțeleg că e o idee formată de societate: te-ai căsătorit, urmează un copil, după alt copil. Noi nu suntem genul acesta de persoane. Ce urmează vom vedea, nu ne-am făcut planuri niciodată.”, a dezvăluit Denisa Filcea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Vedeta a vorbit și despre primul Crăciun în trei: "E mai diferit Crăciunul de când m-am căsătorit. Până atunci arăta altfel, și când m-am căsătorit arăta cu totul altfel. Anul acesta ne pregătim la fel ca anul trecut, voi găti, tot ce se vă pune pe masa este gătit de noi, am împodobit bradul, pregătim cadouri. Crăciunul îl facem acasă de când ne-am căsătorit, nu mai simțim nevoia să mergem pe undeva, să petrecem în alt mod Crăciunul, decât așa în energia și intimitatea familiei noastre. Până atunci eram noi doi și acum suntem noi trei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest