Ce spune forma feţei despre personalitatea noastră

 

Faţa unui om este primul lucru pe care îl remarcăm atunci când cunoaşteam o persoană nouă. Iar unele persoane reţin, de cele mai multe ori, mult mai bine felul în care arată faţa cuiva, decât numele acelei persoane.

În China, circulă o informație potrivit căreia, formă feței fiecărui om în parte, poate decoperi personalitatea acestuia. Încă din Antichitate, chinezii credeau că fața este expresia spiritului interior. Deși aceste date se consideră a fi de modă veche, datorită faptului că totul se bazează acum pe cercetări științifice, există foarte mulți care cred că există o legătură clară între forma feței și personalitatea fiecărui om.

Iată ce spune despre o persoană, în funcţie de forma feţei acesteia, potrivit site-ului secretele.com.

Fața ovală 

Această formă a feței este foarte des întâlnită în cazul persoanelor foarte energice, cu o poftă de viață ieșită din comun. Având o fire foarte veselă, sunt o companie foarte plăcută. Urăsc să stea într-un loc pentru mai mult timp, adoră natură și mai ales să facă ieșiri în cadrul natural.

Fața alungită 

Persoanele care au această formă a feței sunt firi vulcanice și pasionale. Pot la fel de bine să iubească din toată inimă însă pot la fel de bine să urască cu tot sufletul. Atunci când au o problemă, în loc să caute o soluție, aceste persoane construiesc o dramă în mintea lor. 

Fața rotundă 

Fața rotundă dezvăluie persoanele sensibile, emotive și extrem de atente la orice detaliu. Aceste persoane observă totul și nu pierd nimic din vedere. De foarte multe ori timide, aceste persoane pot fi afectate și de cele mai mici lucruri. Sensibilitatea și atenția le oferă acestor persoane calitatea de a anticipa viitorul. 

Fața pătrată 

Este posibil că persoanele cu acesta formă a feței să fie dominante și uneori agresive. Au o minte ascuțită, sunt foarte inteligențe, au o gândire analitică și tocmai de aceea pot fi foarte decisive. Ambițioase din fire și cu o personalitate puternică, aceste persoane reușesc tot timpul ceea ce își propun. Forma pătrată a feței este de obicei întâlnită în rândul persoanelor cu putere decizională.

Fața în formă de inimă

Persoanele care au fața în formă inimii sunt mari iubitoare de liniște și pace. Ele nu se simț deloc bine atunci când se află într-un conflict. Sunt foarte bine organizate și se înțeleg cu toată lumea. Sunt credincioase și fidele unei relații, având foarte mare grijă de partenerii de viață. 

Fața în forma diamantului 

Această formă a feței este intalinta la persoanele care au nevoie de spațiu și libertate. Acestor persoane nu le place să fie constrânse, fiind foarte independente, iar cel mai important lucru pentru ele este să-și trăiască viața și să savureze clipa!

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest