Ce spune Ioniță de la Clejani că ar fi consumat Margherita înainte să provoace accidentul rutier: „A vorbit cu mine sincer”

 

Așa cum era de așteptat, în apărarea Margheritei au sărit părinții ei, Ioniță și Viorica de la Clejani care nu concep ca fiica lor să fi provocat accidentul rutier din Capitală, din cauza consumul de droguri.

Dacă zilele trecute, Viorica de la Clejani dezvăluia că după o discuție purtată cu fiica sa a ajuns la concluzia că pastilele de slăbit reprezintă motivul din cauza căruia drug test-ul a ieșit pozitiv, iată că Ioniță de la Clejani sustine același lucru.

Interpretul de muzică lăutărească este devastat de gestul fiicei sale și încearcă să îi ia apărarea Margheritei așa cum poate mai bine. Astfel că Ioniță a mărturisit că are mare încredere în fata sa și știe, cu certitudine, că nu s-ar droga niciodată, astfel că ipoteza că a consumat substanțe interzise înainte să se urce la volan este nulă pentru el.

„Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo. a declarat Ioniță de la Clejani.

Mai mult de atât, Ioniță s-a arătat extrem de iritat de faptul că toată lumea a blamat-o pe fiica sa și a acuzat-o pe nedrept de consum de droguri, fără să fi luat în considerare măcar o secundă că poate i s-a făcut rău la volan, din alte cauze. 

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a mai spus artistul pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest