Ce spune Marian Godină despre nota obținută de Selly la Bacalureat: „Nu mi-ar plăcea ca al meu copil să îi fie fan”

 

Nota lui Selly de la Bacalaureat a fost una dintre cele mai disputate subiecte în ultima vreme. Așa cum era de așteptat, vlogger-ul a obținut la examenul maturității media de 9,60, însă chiar și așa, nu a scăpat de criticile dure din partea românilor. Marian Godină a intervenit și a sărit în apărarea vlogger-ului, într-un mare stil!

Marian Godină a mărturisit că a fost asaltat cu postări despre nota de Bacalaureat a lui Selly, cât și despre radiografia sistemului educațional din România pe care a făcut-o vlogger-ul. Din cauza numărului masiv de distribuiri, Marian Godină a devenit curios și a urmărit vlog-ul urcat de Selly pe platforma sa.

„Am căutat mai de mult să văd ce face băiatul ăsta pe youtube. Nu m-a atras nimic, probabil din cauza vârstei. Limbajul chiar m-a enervat și nu mi-aș dori ca atunci când voi avea un copil să folosească în vorbire cuvinte precum “gen”, “jonuțule”, “hâț”, “boșilor” etc. Mai pe scurt, nu mi-ar plăcea ca al meu copil să fie fan Selly”, a scris polițistul într-o postare pe Facebook.

Deși limbajul nu l-a cucerit deloc pe Marian Godină, polițistul a mărturisit că nu „până la a-l numi nulitate este cale lungă”. Omul legii s-a arătat impresionat de modul tranșant în care Selly a vorbit despre lipsurile sistemului educațional și este de părere că motivul din cauza căruia unii oameni încearcă să arunce cu noroi în imaginea vlogger-ului  este invidia.

„Cert e că Selly nu e deloc prost, ba din contră, îi merge mintea foarte bine, drept dovadă și nota de la bac. După cum v-am zis deja, nu mă vad privindu-i video-urile, dar până la a-l numi nulitate e cale lungă. “Păcatul” lui cel mai mare e că a făcut și face o grămadă de bani. De aici ura. Cei mai mulți dintre români te apreciază, te iubesc și te laudă când faci lucruri faine, dar numai dacă ești sărac. (...) În final, sper ca Selly să-și folosească inteligența mult mai constructiv pentru copiii și tinerii care-l urmăresc.”, scrie Marian Godină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest