Ce spune Pink după ce ea și fiul ei au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Micuțul este foarte bolnav

 

Vestea că Pink și fiul ei, de doar trei ani, au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus a șocat întreaga planetă. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, abia după ce s-au vindecat, dar ulterior, celebra cântăreață a oferit amănunte cutremurătoare despre perioada în care au acuzat simptomele tipice bolii.

Pink a dezvăluit că multe nopți la rând nu a putut dormi, din cauza fricii și s-a rugat foarte mult atât pentru sănătatea fiului ei, cât și a pentru a sa. Prin intermediul unui mesaj pe contul său de instagram, artista de talie mondială a dezvăluit că a plâns și s-a rugat, așa cum nu credea că o va face vreodată, în perioada în care ea și Jameson s-au luptat cu virusul care a terorizat întreaga planetă.

Cântăreața a ținut să precizeze faptul că deși acum starea lor de sănătate este mai bună, au avut de confruntat clipe extrem de dure, fiind „foarte, foarte bolnavi”. Mai mult de atât, Pink le-a spus admiratorilor săi că ideea că cei mici sunt în siguranță este total neadevărată, iar cel mai bun exemplu este chiar fiul ei de trei ani.

„Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă”, a spus Pink.

În ciuda faptului că au trecut deja trei săptămâni decând a fost depistat cu COVID-19, Jameson, fiul artistei, încă are febră și stă sub atenta supraveghere a artistei.

„Jameson a fost foarte, foarte bolnav. În ultimele trei săptămâni, am ţinut un jurnal cu simptomele lui şi ale mele. După trei săptămâni el încă are temperatură de 37,7 grade. A fost un roller coaster pentru amândoi, dar Carey şi Willow sunt perfect în regulă”, a continuat Pink.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest