Ce spunea Mădălina Manole cu câteva săptămâni înainte de a-și lua viața! Imagini tulburătoare/ VIDEO

 

Vestea că Mădălina Manole a recurs la gestul de a-și pune capăt zilelor a lovit ca un fulger în inimile tuturor! Impactul tragediei a fost cu atât mai mare cu cât artista avea tot ce își dorea și părea extrem de fericită. Dar lucrurile nu au stat chiar așa, iar semnele depresiei ieșiseră la suprafață cu multe săptămâni înainte de sinucidere.

Au trecut aproape 10 ani de la moartea fulgerătoare a artistei, dar chiar și așa, pentru durerea din sufletele celor care au iubit-o, nu există niciun fel de consolare. Nici imaginile dinaintea morții sale, nu pot reprezenta un pansament, mai ales că multe persoane au observat un comportament ciudat al artistei în ultimele apariții ale sale.

Mădălina Manole a acordat un interviu, cu câteva săptămâni înainte să recurgă la gestul șocant, unde a răspuns la fel și fel de întrebări de rutină, printre care și: cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Răspunsul artistei a fost unul care i-a pus pe cei care au apreciat-o, pe gânduri, mulți dintre ei observând felul ciudat în care se exprima și în care se comporta.

„Depinde de reperul pe care îl ai. Dacă e să mă raportez la cineva pe care îl văd trecând sau stând într-o stație de metrou, zic că poate arăt mai bine. Dacă e să iau ca reper vreo divă chiar de aici de la noi sau de Hollywood, atunci ar mai fi multe de făcut. Eu sunt un om care își conștientizează absolut toate defectele. Așa că...”, a răspuns Mădălina Manole.

Mădălina Manole s-a sinucis, după ce a înghițit un pesticid foarte toxic pe numele de Furadan, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest