Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu: „Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!”

 

Dani Mocanu se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară, însă nivelul educației sale nu poate reprezenta nicicum un motiv de mândrie. Tânărul de 27 de ani a dezvăluit ce studii are, de fapt!

În urmă cu ceva timp, Dani Mocanu mărturisea în cadrul unui interviu că a jucat fotbal de performanță, înainte de a se apuca de muzică, motiv pentru care s-a văzut nevoit să se lase de școală pentru a se dedica întru totul sportului. Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua Bucureşti. Am jucat şi la FC Argeş la noi, când era FC Argeş la noi. Am jucat şi la Napoli”a spus artistul într-o emisiune TV.

Dar pentru că viața întotdeauna reușește să ne ia în surprindere în fel și chip, Dani Mocanu a devenit cunoscut grație hiturilor muzicale, nicidecul performanței sale sportive.

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară, puțin sunt cei care știu că Dani Mocanu are doar 9 clase. Manelistul le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe social media că niciodată nu a văzut educația ca fiind un lucru important în viață. Că de, este un om care are „școala vieții”.

”Eu am 9 clase... Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest