Ce sumă exorbitantă au scos din buzunar Delia și soțul ei pentru noua locuință: „Caracterul de unicitate ne-a atras”

 

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu și-au achiziționat un penthouse de lux, în care se vor muta la finele anului viitor! Soțul artistei a oferit câteva detalii despre motivul pentru care au ales să plece din locuința în care au stat mai bine de șapte ani, cât și despre cum arată noul imobil în care se vor muta.

Este cunoscut faptul că Delia și Răzvan Munteanu au investit, de-a lungul anilor, în imobiliare, astfel că alegerea lor de a se muta într-un nou penthouse, este una bazată pe foarte multe cercetări și analize amănunțite.

Ce sumă exorbitantă au scos din buzunar Delia și soțul ei pentru noua locuință

Delia Matache și Răzvan Munteanu și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro. Deocamdată au plătit deja un avans de un milion de euro, iar diferența o vor achita în rate, până la livrarea locuinței: adică până la finele anului viitor.

Noul loc pe care îl vor numi casă are o suprafață de 575 de metri pătrați și se întinde pe etajele 19-20 ale unui dintre cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul care se construiește în nordul Capitalei, potrivit profit.ro.

„Cunosc foarte bine proiectul. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare.”, a declarat Răzvan pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest