Ce sumă trebuie să plătească Bianca Drăgușanu pentru judecată, chiar dacă s-a împăcat cu Alex Bodi/ VIDEO

 

Chiar dacă a decis să îi mai dea o șansă lui Alex Bodi, după divorțul cu mare tam-tam, se pare că Bianca Drăgușanu trebuie să scoată bani din buzunar pentru împăcare. Da, da! Ați citit bine!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat actele de divorț pe data de 10 martie, iar imediat după ce au pus penița pe hârtie, au ieșit informații, care mai de care, mai șocante din interiorul mariajului celor doi.  Astfel că blondina și-a reclamat fostul partener de viață pentru violențele a cărei victime a fost, atât de-a lungul relației, cât și după divorț. Iar următorul pas avea să fie strângerea dovezilor pentru obținerea unui ordin de restricție valabil 60 de zile.

Numai că între timp, cei doi amorezi nehotărâți s-au împăcat și au decis să o ia de la început. Așa că au renunțat la toate conflictele pe care le-au avut și au anunțat public că sunt mai fericiți ca niciodată și vor să se recăsătorească.

Doar că, între timp, organele legii au emis ordinul de protecție pentru blondină, iar pentru că Bianca și-a retras cererea, în urma împăcării cu Bodi, a trebuit să scoată din buzunar, o sumă de bani, pentru a plăti cheluielile de judecată. Mai precis, 274,63 de lei - o sumă modică, dacă ne gândim la banii din conturile Biancăi.

 „Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor. Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare (…)”, se arată în hotărârea instanței.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest