Ce sume încasează Mihai Trăistariu din imobiliare. Și-a prezentat averea fabuloasă/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu și-a prezentat averea fabuloasă și ne-a făcut turul turul apartamentelor pe care le deţine, la malul mării! Avem imagini exclusive cu proprietățile artistului și am aflat la ce valoarea se ridică și ce sume încasează artistul lunar!

Mihai Trăistariu a achiziționat un etaj întreg, cu șase apartamente, în zona de Mamaia Nord, după ce a vândut terenul pe care îl deținea pe litoral. Deși inițial nu a vrut să îl dea, având alte planuri, ulterior, artistul a cedat și a primit în schimb, nici mai mult, nici mai puțin de șase apartamente la malul mării.

„Acum o jumătate de an, un dezvoltator imobiliar mi-a propus să-i dau bucata mea de pământ, pe care voiam să îmi construiesc o casă capabilă să se rotească, pentru patru apartamente în blocul construit de el. Am stat și m-am gândit și am acceptat propunerea. Fiecare apartament are un nume și o anumită culoare, iar clienții au posibilitatea să își aleagă unde vor să stea”, a explicat Mihai Trăistariu.

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a dezvăluit multe detalii despre afacerea care i-a adus și îi va aduce bani mulți în buzunare, mai ales în timpul sezonului estival.

„Am investit în mobilă, am făcut un împrumut la bancă și am investit în jur de 150.000 de lei. Garsoniera, ca preț de vânzare, s-ar ridica la valoarea de 50.000 de euro. În perioada asta închiriez cu 200 de lei pe noapte, dar apoi luna viitoare iau 300 de lei, în august e mai mult, că vecinii mei dau și cu 11 milioane pe noapte”, a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest