Ce surpriză i-a făcut Lidia Buble lui Răzvan Simion cu ocazia zilei lui de naștere. A împlinit 40 de ani/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Lidia Buble nu a rămas indiferentă de aniversarea fostului partener. Astfel că în ziua în care Răzvan Simion a împlinit 40 de ani, artista i-a pregătit o surpriză de excepție.

În ciuda faptului că nu mai sunt împreuna, Lidia Buble și Răzvan Simion au rămas în relații bune. Iar pentru că matinalul de la Antena 1 este managerul artistei si se ocupă de toate proiectele acesteia, întâlnirile dintre cei doi sunt foarte dese. Mai mult de atât, recent, cântăreața a recunoscut că încă locuiește în aceeași cază cu prezentatorul.

Lidia Buble a publicat pe contul ei de instagram o imagine cu Răzvan Simion în care i-a urat „La mulți ani binecuvântați”. Dar asta nu este tot! Artista a mai postat o serie de fotografii amuzante cu moderatorul emisiunii matinale de la Antena 1, din anii în care au fost împreună, spre deliciul fanilor!

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

În urmă cu câteva luni, Răzvan Simion arunca bomba în lumea mondenă și anunța despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV dezvăluia că relația cu artista a fost unul dintre cele mai frumoase episoade ale vieții sale, însă este nevoit să îi redea libertatea Lidiei, dat fiind că aceasta nu se mai simte fericită alături de el.  

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.” a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest