Ce te aşteaptă în viaţă, în funcţie de linia inimii

 

Priveşte-ţi cu atenţie palmele! Spun mai multe despre tine decât crezi!  Linia inimii este un indicator important al personalităţii şi, pe lângă asta, îţi dezvăluie calităţile, defectele şi chiar modul în care eşti perceput de cei din jur.

 A) În cazul în care linia inimii se termină sub degetul mijlociu, te-ai născut pentru a fi lider. Ești o persoană ambițioasă, independentă și inteligentă. Judeci destul de mult înainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar și de cele mai multe domini persoanele cu care intri în discuții. Ești o fire destul de rece și insensibilă în relațiile cu cei din jur.
 
 B) Dacă linia inimii se termină între degetul arătător și mijlociu, atunci ești persoană care se lasă foarte ușor influențată. Asculți sfaturile tuturor și de aceea ești uneori ezitant în deciziile pe care le iei. Pentru că știi să asculți pe toată lumea, ești considerat a fi o persoană de încredere. O calitate deosebită este aceea că ai foarte mult bun simț.
 
 C) În cazul în care linia inimii se termină sub degetul arătător, în adâncul tău ești o fire intuitivă. Ești tipul de persoană care înțelege oamenii cu adevărat. Prin gesturile și gândirea ta, nu lași pe alții să vadă cât de multe știi. Ești o persoană care citește omul doar ascultând tonalitatea vocii. Pe lângă faptul că citești oamenii, știi foarte bine cum poți fi și tu citit. Știi foarte bine când ești manipulat și știi să manipulezi și tu la rândul tău, însă destul de rar recurgi la asta.
 
 D) În cazul în care linia inimii se termină între degetul arătător și degetul mare, ești tipul de persoană grijulie. Ai foarte multă răbdare și ești întotdeauna bine intenționat. Ai o inimă mare și ajuți pe toată lumea. Tu ești deschis cu orice persoană pe care o întâlnești, arăți lumii totul și nu ai nimic de ascuns.

Foto: secretele.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest