De multe ori se spune că experiențele te învață, iar asta chiar e adevărat, mai ales în bucătărie.
articolul continua dupa recomandari
Adesea prăjiturelele de casă la cuptor nu ies întotdeauna la fel de bine precum te aștepți. Conform Thekitchn.com, tot ce trebuie să faci este să faci o mică modificare în orice rețetă pe care o găsești pe Internet sau în cărțile de bucate.
Pentru a atinge nivelul maixmum de satisfacție atunci când le consumi, prăjiturelele trebuie ”tratate” ca și cum ar fi de fapt negrese.
Scoate-le din cuptor cu un minut mai devreme
Pentru a te asigura că prăjiturile sunt mereu moi dar nu fărămicioase, trebuie să scoți tava din cuptor mereu cu un minut mai devreme decât spune pe rețetă.
De ce acest detaliu face diferența?
Chiar dacă un minut pare un detaliu insignifiant, în ale gătitului, face o mare diferență. Chiar și după ce scoți tava din cuptor, pentru că tava este deja fierbinte, prăjiturile încă se coc la un nivel mai mic. Gătitul prăjiturilor nu se termină atunci când deschizi ușa cuptorului sau pui tava în afara lui. Astfel, după ce scoți tava de la cuptor, trebuie să mai aștepți câteva minute până să le transferi pe o farfurie rece.
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc