Ce tribut le-a adus Celine Dion celor care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus/ VIDEO

 

Celine Dion se numără printre vedetele care și-au arătat recunoștința tuturor cadrelor medicale, cât și voluntarilor care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus care a adus teamă în sufletele oamenilor de pe întreg mapanodul.

Astfel că, prin intermediul unui filmuleț publicat pe contul său personal de pe rețelele sociale, Celine Dion a ținut să le mulțumească tuturor „eroilor” care dau piept cu virusul COVID-19, în fiecare zi și i-a îndemnat pe toți ce care o urmăresc să respecte măsurile de siguranță luate de autorități.

“Cei mai mulţi dintre noi respectăm dispoziţia de a sta acasă, dar sunt mulţi eroi afară, pe teren, care vor lucra în fiecare zi, riscându-şi şi sacrificându-şi propriile vieţi pentru noi. Aceşti oameni au familii şi rude pentru care îşi fac griji, dar merg totuşi la locul de muncă pentru a servi comunitatea, pentru a ne salva”, a spus Celine Dion.

Celine Dion a mărturisit că mulțumirile nu sunt suficiente pentru toate eforturile și sacrificiile pe care le fac oamenii care se luptă cu pandemia de coronavirus. Mai mult decât atât, celebra cântăreață va participa sâmbătă seară la „One World:Together at Home”, fiind un concert virtual transmis peste tot în lume pentru a aduce un tribut tuturor angajaților din domeniul medical.

„Salutăm curajul vostru şi ne rugăm pentru voi. Mii de mulţumiri pentru munca eroică pe care o depuneţi pentru lumea întreagă. Vă vom fi veşnic recunoscători” a completat artista internațională.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest