Ce va face Andrei Ștefănescu imediat după ridicarea stării de urgență: „Mi-e dor”

 

Andrei Ștefănescu se numără printre vedetele din showbiz-ul autohton dornice să iasă din casă și să își facă de cap, odată cu ridicarea stării de urgențe. Dar desigur, totul în limita legală!

Moderatorul emisiunii „Showbiz Report” a dezvăluit că și-a făcut deja planuri pentru 15 mai, prima zi după relaxarea măsurilor de siguranță care au fost impuse de autorități în contextul pandemic. Andrei Ștefănescu și-a făcut o listă cu toate lucrurile după care a tânjit în cele două luni de izolare, iar primul lucru pe care îl va face va fi să își viziteze părinții și să petreacă o zi întreagă alături de ei.

Pentru că a ales să nu îi expună în niciun fel pe cei care i-au dat viață, Andrei Ștefănescu a ales să îi vadă timp de două luni, doar prin intermediul videoconferințelor. Dar odată cu ridicarea stării de urgență, îi va vizita și va face toate lucrurile care i-au lipsit enorm până acum.

 „Mi-e dor să văd oamenii fericiți din nou, să merg la fotbal, mi-e dor să mă întâlnesc cu prietenii, să mai ieșim la o terasă, mi-e dor de foarte multe lucruri, mi-am dat seama că îmi lipsesc foarte multe lucruri pe care le făceam înainte. Primul lucru, voi merge să îmi văd părinții, deși am mers și în perioada asta, însă am fost extrem de precaut. Mi-e dor de o vizită relaxantă. Mi-e dor de naționala Artiștilor, a doua mea familie, vreau să merg la film, am multe pe listă”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest