Ce vedetă i-a dat numele de scenă lui Tzancă Uraganu: “Așa a rămas și chiar îi mulțumesc”

 

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România de la ora actuală. Și chiar dacă are o comunitate puternică, nu mulți sunt cei care știu ca numele de scenă i-a fost dat de un alt cântăreț consacrat din lumea manelelor.

Tzancă Uraganu a vorbit în detaliu, în cadrul unui podcast de pe YouTube despre câteva subiecte pe care nu le-a dezbătut niciodată în public. Printre acestea se numără și “botezul” pe care i l-a făcut chiar un coleg de breaslă.

Tzancă Uraganu a dezvăluit că mama sa îi spunea de mic “Tzancă”, un nume a cărui existență o cunoștea dintr-un film. Cât despre cel de-al doilea nume “Uraganu”, manelistul a mărturisit că nimeni altul decât Nicolae Guță a fost cel care l-a botezat, în timpul unui eveniment din 2014.

”Apropiații mă știu de Andrei Velcu și câteva persoane, pentru că așa sunt pe Facebook, de exemplu. Tzancă mi se spunea de când eram mic, Tzancă îmi spunea mama, nu știu ce film a văzut ea pe timpul acela de mi-a spus așa, iar Uraganu mi l-a pus Nicolae Guță, când am scos o melodie cu el. Am scos o piesă cu el în 2014 și m-a anunțat el: ”Din partea mea, Nicolae Guță, împreună cu Tzancă, Uraganul muzicii. Și așa a rămas și chiar îi mulțumesc pentru numele acesta”, a declarat Tzancă Uraganu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Imediat după ce Nicolae Guță l-a prezentat așa, Tzancă a renunțat la numele de scenă “Tzancă de la Ploiești” pe care îl folosise până atunci. Manelistul a mai ținut să lămurească ceva în cadrul podcastului. Artistul a mărturisit că statutul financiar nu reprezintă totul pentru el, astfel că atunci când este invitat să cânte la evenimente pe bani mai puțini, nu îi refuză pe cei care apelează la serviciile sale artistice, susținând că își face meseria cu dragoste.

”Nume cu vremea. Depinde de vreme. Sunt Tzancă din 2014, da. Tzanca Uraganu. Înainte, numele meu era Tzancă de la Ploiești, până să-mi pună Uraganul și a rămas așa. Nu doar banii sunt focul nostru, noi știm să cântăm și cu bani și fără bani. Și la oameni bogați și săraci și de toate felurile. Dacă îmi dă unu nu știu cât, nu înseamnă că trebuie să-i cânt lui mai mult. Pentru noi, toată lumea este egală. Nu există mai fraier, mai șmecher sau asa. Toți sunt la fel pentru noi”, a mai spus celebrul manelist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest