Ce vedete din România au căzut pradă violenței domestice. Au fost „iubite” cu pumnii!

 

Din ce în ce mai multe vedete au dezvăluit că au fost victimele violenței domestice. Chiar dacă pozau că au relațiile ideale, adevărul era cu totul și cu totul altul, iar detaliile care au ieșit la suprafață, după despărțiri, au fost de-a dreptul șocante.

Printre cele care a fost "iubită" cu pumnul, se numără și Daniela Crudu, care nu mai poate scăpa de urmele batăii încasate de la iubitul ei. În urma cu două luni, fosta asistentă TV a fost lovită foarte rău de partener și a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență.

Cruduța s-a ales cu semne destul de serioase, de pe urma loviturilor încasate de iubit, semne care se văd și în ziua de astăzi. Bruneta a postat recent o imagine pe contul său, unde se poate observa o vânătaie sub ochi, cel mai probabil, făcută de iubitul croat.

Cu toate acestea, este de menționat, faptul că în imaginea cu pricina, se vede că Daniela Crudu zâmbește și pare că are o stare psihică destul de bună, semn că a trecut peste trauma provocată din cauza bătăii încasate.

De ce nu a depus plângere

Imediat după incidentul în care a fost implicată sora ei, Ana Crudu a făcut primele declarații despre starea de sănătate a brunetei, pentru Spynews.ro, printre care a mărturisit și motivul din cauza căruia nu îsi dorește să depună plângere pentru maltratare.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a spus Ana Crudu

Printre vedetele care au fost „iubite” cu pumnul se numără și Maria Dragomiroiu. Interpreta de muzică populară a povestit cu lux de amănunte cum a încasat bătăi crunte din partea fostului soț. Artista a dezvăluit că a fost bătută cu bestialitate chiar în văzul oamenilor, după ce într-o seară, a primit un pumn în cap, în lift și a fost târâtă de păr pe străzile din Capitală.

O altă vedetă care a vorbit despre experințele traumatizante din interiorul relației pe care a avut-o a fost Bianca Drăgușanu. Picioarele blondinei au fost la un pas de a fi amputate, după ce un fost iubit a bătut-o cu bestialitate și i-a strivit membrele inferioare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest