Ce cadouri vor fetele în această zi? Flori, cină romantică sau maşină?

 
+2 click pentru
galerie

Frumoasele din showbiz-ul autohton și-au făcut ceva planuri, dar şi o listă lungă cu ce vor să primească de opt martie de la iubiţii lor.

Sânziana Buruiană, după ce a acceptat recent să devină mireasa lui Nicolae Zuluf, are acum ceva pretenții de la fotbalist.

"Îmi doresc să primesc un buchet mare de flori, de trandafiri roşii. Apoi, mi-aș dori să fiu așteptată acasă, la o cină romantică, iar prin dormitor să fie presărate petale de trandafiri, să fie totul luminat cu lumânări parfumate. Iar după cină, să fiu răsfățată."

Denisa Biță este la începutul relaţiei cu fotbalistul Mihai Daniel, iar pasiunea e arzătoare, aşa că blondina şi-a făcut ceva planuri.

"Seara sunt invitată la un eveniment la care, din ceea ce știu, va fi și un număr de streaptease masculin. Așa că, atunci când voi ajunge acasă, voi dori să am parte de acelaşi lucru de la iubitul meu."

Roxana Marinescu nici nu e sofisticată! Căsătorită de aproape un an, nu mai stă la "mâna" gesturilor romantice. Roxana i-a sugerat soţului ce cadou ar face-o fericită.

"Îmi doresc să îmi schimb mașina, vreau una mai mare. Aceeași marcă, dar altă serie."

Nici nu au pretenţii prea mari fetele din showbiz. Să sperăm însă că le-a auzit cine trebuie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest