Ce vrea să facă Răzvan Fodor cu marele premiu de la Asia Express: „E ultimul lucru pe care mi-l doresc”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Răzvan Fodor este jumătatea echipei câștigătoare a marelui premiu de la Asia Express! Alături de Sorin Bontea, actorul a avut parte de cea mai tare experiență a vieții sale, chiar dacă drumul a fost unul plin de obstacole. Chiar și asa, echipa „Reactoarelor” a trecut linia de finish prima, la finele „Drumului Comorilor”.

Răzvan Fodor a intrat într-o conferință video pentru „Showbiz Report” unde a dezvăluit ce planuri are cu banii câștigați din Asia. Câștigătorul sezonului al treilea din Asia Express a mărturisit că abia aștepta să ajungă înapoi acasă, alături de familia sa și să plece într-o vacanță de vis, alături de cei dragi. Doar că planurile i-au fost spulberate din cauza pandemiei de coronavirus. Și din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, Răzvan se numără printre oamenii care să se protejeze mai mult decât alții.

„Premiul nu a venit. Sunt niște bani buni pentru perioada asta. Nu sunt nici mulți, nu sunt nici puțini. Dar să vedem ce mai urmează, că dacă vine timp de pace plec în vacanță, dacă e timp din ăsta de război și mai stăm o groază în casă, îi băgăm în făină, în apă. (...) Eu sunt astmatic și e cam ultimul lucru pe care îmi doresc să îl iau. Și o să ies ultimul din casă, când s-o da drumul.” a spus Răzvan Fodor.

Ce i-a lipsit cel mai tare în Asia Express

Răzvan Fodor este un familist convins, astfel că atât soția, cât și fiica sa minunată au reprezentat punctele lui vulnerabile în competiție, din cauza dorului care îl măcina, dar cu toate acestea, a reușit să treacă peste și să lupte în continuare alături de Sorin Bontea.

Dar pe lângă familie, lui Răzvan i-au lipsit și două alimente de care este dependent: brânza și vinul, mai ales că pe „Drumul Comorilor” au fost două delicatese pe care nu le-a întâlnit niciodată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest