Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, adevărul despre divorțul ducesei de fostul soț: „Are o strategie atunci când alege”

 

Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, încă din copilărie, a spus tot adevărul despre divorțul ducesei de fostul soț și care au fost motivele care au dus la destrămarea cuplului!

La petrecerea dedicată împlinirii vârstei de 39 de ani a lui Meghan Markle nu au fost persoanele dragi ale ducesei așa cum se aștepta toată lumea, ci la eveniment au fost prezenți oameni noi, care i-au devenit prieteni peste noapte precum Oprah și alte celebrități de la Hollywood.

O persoană care nu a fost invitată la aniversare este una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan, fiind și cea care a ajutat-o să plănuiască nunta cu Prințul Harry. Ducesa de Sussex a fost cea care a renunțat la relația de prietenie cu Jessica Mulroney, sub motivul că nu își dorește ca numele ei să fie asociat cu aceasta, după ce cea din urmă a avut o altercație cu o fashionistă de culoare pe instagram.

Însă nu este nimic nou pentru Meghan să renunțe la prietene vechi, atunci când aceștia nu se mai ridică la statutul ei. Lucru care s-a întâmplat și în cazul prietenei sale, Ninaky Priddy, pe care o știe încă de la vârsta de doi ani.

Relația de prietenie a durat 31 de ani, însă lucrurile au început să scârțâie între cele două în momentul în care Meghan a divorțat de primul ei soț, Trevon Engelson, în 2013. Prietena ducesei susține că a fost dezamăgită de modul în care aceasta a decis să își încheie mariajul, odată ce a cunoscut faima cu rolul din serialul „Suits”.

Mai mult decât atât, Ninaky a mărturisit pentru dailymail.co.uk că Meghan nu a putut invoca niciun motiv serios ca să divorțeze de fostul soț, iar la câteva luni a început o relație cu un chef din Toronto.

"Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat", a spus Ninkay.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest