Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate! Ce să spui pentru a vindeca durerile crunte

 

De foarte multe ori când am trecut prin probleme de sănătate sau prin încercări grele am apelat la Dumnezeu. Oamenii se reculeg şi spun câte o rugăciune pentru a scăpa de necazuri şi dureri.

Există o rugăciune încărcată de smerenie şi care are un efect pozitiv asupra noastră. Este bine să o spui la boală grea, în timp ce crezi că nimic nu te va scăpa din ghearele durerii. Aprinde o lumânare şi stai doar tu cu tine, în timp ce îţi goleşti mintea de probleme.

Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest