Cea mai sexy soacră din showbiz se dezlănțuie! A mers la piscină alături de Maria Constantin și a renunțat la haine

 

Maria Constantin şi Marcel Toader se pregătesc să meargă din nou în faţa altarului în toamna aceasta. De data aceasta însă nu în calitate de miri, ci de părinţi spirituali ai fiului Andei Ghiţă, soacra lui Pitbull Atodiresei, şi a miresei acestuia.

Maria Constantin și Anda Ghiță au mers împreună la plajă și au renunțat la haine.

”Dacă mă vede lumea îmbrăcată mereu așa, zice că mă las de cântat”, a mărturisit Maria, într-un costum de baie care i-a scos în evidență noile forme, după ce a slăbit câteva kilograme bune..

”Să știi că am vreo 24 de ani. Mă ia durerea de cap ce fac la 44 de ani, Draga mea, hai să facem o pauză. Maria a scos o piesă senzațională. În primul rând, ea va fi foarte celebră, are o voce minunată, este o fată descurcăreață. Pe timpul verii, salată, hidratare, creme, multă apă. De trei o săptămână la sală, în afara sălii, iubirea soțului mă menține”, a dezvăluit Anda Ghiță pentru Antena Stars.

Maria a spus pentru ”Star Magazin” că are momente în care uită de dietă și mănâncă și lucruri interzise:

”La anul vom avea nunta, vremea nu ține cu noi astăzi. Am venit să stabilim detaliile despre nuntă. Da, mai mănânc. Fac și eu lucruri normale, mănânc sănătos, dar mai facem și noi câte o porceală, cum îi zicem eu și Marcel
”, a mai spus Maria.


În vârstă de 28 de ani, Maria Constantin a mai fost căsătorită o dată. Din prima căsătorie interpreta de muzică populară are un băiat. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie anul trecut. În trecut, actualul soţ al Mariei Constantin a mai avut două mariaje: unul alături de Anamaria Ferentz, altul alături de Gabriela Cristea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest