Cei mai celebri jucatori de carti

 

Aflati care sunt cei mai neasteptati jucatori de poker si de blackjack – ce averi au castigat si la ce jocuri!

I-ati vazut pe micile si marile ecrane, sunt frumosi, sunt bogati si … le place sa se distreze intr-un cazinou. Asta e povestea celor mai neasteptate vedete, ce au o pasiune ascunsa: le place sa parieze. Jocuri de blackjack, poker si ruleta, asa cum vedeti pe www.cazinoonline.info, sunt preferatele acestor staruri de cinema.

Nu ar fi o problema, pentru ca oricine se poate relaxa intr-un joc amical, dar in cazul acestora, mizele sunt de ordinul sutelor de mii de dolari, iar castigurile se ridica la cateva zeci de milioane.

Chiar si Batman este amator de jocuri de cazino. Ma refer, desigur, la celebrul Ben Affleck, care – spre surprinderea tutror, este un expert in jocul de blackjack si un entuziast al jocului de poker. Trebuie sa fii un expert ca sa castigi 800.000 de dolari intr-o singura seara la blackjack si sa castigi un turneu de poker. Si pentru ca tot vorbim de eroi, Spiderman a participat ani la rand intr-un turneu de carti nu tocmai legal…

Era cunoscut sub numele de „Jocurile lui Molly“, iar acest eveniment aduna in jurul meselor de poker VIP-uri precum Matt Damon, Leonardo DiCaprio si alte nume celebre de la Hollywood. Tobey Maguire a castigat in jur de 40 de milioane intr-o singura seara!

Chiar si sportivii au fost atrasi de mirajul si adrenalina unei partide de carti. Michael Phelps – care nu mai are nevoie de nici o prezentare – este un mare amator de poker live. Cu toate ca a zdrobit orice record in lumea innotului competitiv, Michael a reusit sa stranga putin peste 8.000 de dolari din turneurile de poker, jucand mai mult de placere.

Cu un record imaculat, de 50-0, Floyd Money Mayweather are un ochi pentru pariuri sportive. Cu o avere de peste 400 de milioane de USD, nu cred ca i-a fost foarte greu sa castige aproape 6 milioane de dolari, pariind pe rezultatul unui meci din NBA. Ar fi dorit sa parieze pe el insusi impotriva lui Connor McGregor, dar acest lucru nu a fost posibil.

Vorbeam de NBA, deci trebuie sa vorbim si de Michael Jordan. Michael pariaza 300.000 USD pe o singura lovitura la golf, dar viciul pokerului i-a adus probleme in cariera si, se zice, i-a atras chiar si suspendarea din NBA.

Doi barbati si jumatate … de milion de dolari pe saptamana, caci atat pierdea Charlie Sheen numai din poker. Charlie le-a facut pe toate, pokerul mai lipsea. A cochetat si cu pariurile sportive, cu rezultate devastatoare. Se zvoneste ca in acel moment, contabilul lui a demisionat.

Personal, a fost o surpriza placut sa aud ca actori celebri sunt atrasi de jocuri de carti. Cum relateaza presa, tips-urile pe care acestia le lasa sunt colosale – mici averi care transforma viata unui dealer peste noapte! Bravo lor!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest