Cel mai bun antidepresiv natural! Ai nevoie de 2 ingrediente din bucătăria ta

 

Este un antidepresiv natural care te ajută să scapi de oboseală şi să te simţi mult mai bine din toate punctele de vedere. Băutura se prepară din două ingrediente pe care le ai în bucătăria ta.

Ciocolata neagră este la momentul actual cel mai sănătos dulce pe care nutriţioniştii ni-l recomandă, referindu-se la acele sortimente cu un conţinut de cacao de peste 70%, conform lataifas.ro. Cu toate acestea, astfel de produse au un adaos de zahăr şi calorii care ne împiedică să ne bucurăm pe deplin de beneficile pe c are cacaua le are asupra sănătăţii noastre.

Reţetă de cacao caldă

Locuitorii din Guatemala au descoperit o metodă simplă şi eficientă de a savura la maxim proprietăţile terapeutice ale pudrei de cacao. Aceştia beau cacao caldă, preparată cu apă fierbinte, fără lapte, fără zahăr.

Ingrediente:

- 2 linguri de cacao

- 1 cană de apă fierbinte

Mod de preparare:

Puneţi pulberea de cacao într-o cană. Turnaţi puţină apă rece şi amestecaţi cu o linguriţă, pentru când ingredientele să se omogenizeze şi să se transforme într-o pastă. Turnaţi peste ele apă fierbinte şi amestecaţi. Beţi această cacao caldă dimineaţa, în loc de cafea. Dacă nu puteţi renunţa la cafea, beţi cacaua caldă mai târziu, până la ora 14.

L.F.

Foto: Captură Youtube


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest