Cel mai controversat concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a găsit din nou jumătatea după ce "fosta" l-a reclamat la poliţie!

 
+2 click pentru
galerie

După ce fosta iubită l-a dat pe mâna poliţiei, cel mai controversat concurent la Mireasă pentru fiul meu, Gabriel Botez, s-a îndrăgostit din nou.

Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" care credea că nu-şi va găsi niciodată jumătatea a fost surprins de destin! Dacă nu acum mult timp acesta vorbea despre relaţia ideală, acum are la braţ o domnişoară exact cum şi-a dorit.

"Ne-am cunoscut acum o lună şi jumătate, ea fiind din Vaslui a venit în Bucureşti, am ieşit la o cafea... De atunci am ţinut legătura pe Facebook şi... a trebuit să ne vedem faţă în faţă până m-a cucerit şi a fost reciproc. Suntem doi oameni simpli care se regăsesc în planurile celuilalt de viitor. Va urma şi mutarea ei la Bucureşti, vom vedea ce altceva va urma", a povestit Gabriel.

Pentru că totul s-a întâmplat foarte repede, noua iubită a fostului concurent a răspuns provocării imediatului: "Nu mi-e teamă să fac pasul ăsta. Abia aştept să mă mut aici, să fim amândoi împreună şi ce va fi, va fi. M-am hotărât pentru că a apărut Gabriel. Nu am avut înainte ideea să vin sau să mă mut, doar relaţia asta m-a făcut. Nu mi-a fost teamă de nimic(...) Îmi doresc foarte mult să fiu mămică. Abia aştept să fac o fetiţă, prima dată şi după un băieţel, nu ştiu"

"Are tot ce vreau, îşi doreşte la fel ca şi mine un bebe, o familie, ceea ce şi sperăm ca anul ăsta să se împlinească dorinţa amândurora. Ea în familia ei are gemeni, deci s-ar putea să avem o surpriză", a explicat fericit Gabi Botez.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest