Cel mai eficient mod de a-ți coborî tensiunea arterială în numai cinci minute, fără medicamente! Exercițiile care fac diferența între o stare de bine și durere

 

Hipertensiunea arterială este o situație extrem de periculoasă care poate duce chiar la moarte dacă nu este descoperită și tratată.

Are drept cauze principale privarea de somn, precum și gradul ridicat de stre, obezitate, fumat, dar și excesul de sare și de alcool. Pentru a trata tensiunea mărită, trebuie, în primul rând să îți îmbunătățești stilul de viață.

Dacă ai în istoricul familiei cazuri de hipertensiune arterială, este foarte important să îți măsori tensiunea și să ții o evidență a valorilor măsurate pentru a preîntâmpina eventualele probleme și, in cazul în care ele apar, să poți interveni cât mai din vreme.

De curând, Lu Hun Sen, medic și terapeut sportiv pentru clubul de fotbal Spartak Moscova, a dezvăluit un secret desprins din medicina tradițională chineză.

Punctul 1-2

Linia care pornește dinspre partea posterioară a cartilajului urechii și se oprește la îmbinația gâtului cu sternul poartă denumirea de linia yet. Această linie trebuie stimulată fără aplicarea de forță. Trebuie atinsă ușor cu vârful degetelor pe toată lungimea ei de aprox. 10 ori de fiecare parte a gâtului.

Punctul 3

Această linie pornește din dreptul feței de la înălțimea lobului urechii și se oprește în dreptul nasului.

Se recomandă să masezi această linie de ambele părți cu vârfurile degetelor. Din nou, folosește mișcări blânde, dar apasă suficient cât să existe o mică presiune, informează secretele.com.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest