Cel mai haios moment din copilăria Laurei Micovschi: "Purtam încă scutec când..."

 

Antena Stars sărbătoreşte 1 an de la relansare, pe 16 decembrie, iar vedetele postului îţi dezvăluie lucruri neştiute despre viaţa lor. După ce Răzvan Botezatu a povestit cum a rămas fără păr, la un an, pentru că şi-a aplicat cremă de epilat pe podoaba capilară, astăzi, aflaţi de la Laura Micovschi, prezentatoarea de la "Star Magazin", cum şi-a lăsat părinţii fără cuvinte pe când avea doar un anişor, dar şi care au fost cele mai frumoase momente petrecute în familia Antena Stars.

"Cel mai haios moment de la vârsta de un an, este, conform părinţilor mei, din perioada în care noi locuiam în Moldova, tatăl meu fiind detaşat acolo cu serviciul. Părinţii mei erau amândoi la muncă, tata profesor iar mama educatoare, iar în timpul în care ei erau la serviciu eu rămâneam în grija unei femei. Ei bine, într-una din zile, tatăl meu a fugit acasă într-o pauză şi m-a găsit mâncând la masă cu familia doamnei respective. Şi nu mică i-a fost mirarea când m-a văzut mâncând cu toţi membrii familiei respective din aceeaşi farfurie şi nu orice, ci mămăligă cu varză călită, o mâncare nu prea potrivită pentru un copil în vârstă de un an. În plus, eram toată murdară cu mâncare pe faţă şi pe haine şi nu mai semănam deloc cu fetiţa pe care o lăsaseră ei dimineaţă. Şocul tatălui meu a fost atât de mare, încât din acel moment, chiar dacă aveam abia un an, mama m-a luat cu ea la grădiniţă, cu toate că purtam încă scutec.:))", ne-a povestit Laura.

Anii au trecut, iar Laura a ajuns una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la Antena Stars.

"Cele mai plăcute amintiri sunt, bineînţeles, cele legate de telespectatorii care ne urmăresc. Iar pe primele locuri în topul amintirilor frumoase sunt zilele în care emisiunea Star Magazin a ocupat locul trei în preferinţele telespectatorilor. Şi toate emisiunile devin amintiri frumoase vedem că eforturile echipei Star Magazin de a aduce în casele dumneavoastră cele mai tari ştiri mondene şi cele mai importante evenimente din viaţa vedetelor sunt răsplătite cu interes tot mai mare din partea telespectatorilor", spune prezentatoarea de la Star Magazin.

Care a fost cel mai amuzant moment petrecut în direct?

"A fost extrem de haios, dar totodată emoţionant momentul în care, de ziua mea de naştere, colegii mi-au făcut o surpriză şi au intrat peste mine în direct la Star Magazin cu un tort superb. Deşi, de obicei Rocsana, Bote şi Raluca pleacă din platou după ce se termină emisiunea lor, Star Matinal, de ziua mea de naştere au mai rămas şi pe parcursul emisiunii pe care prezint. I-am văzut pe acolo, dar am crezut că au altă filmare. Ei bine, nu, ei îmi pregăteau de fapt o surpriză din partea întregii familii Antena Stars. S-a lăsat cu nebunii marca Star Matinal, dar şi cu...emoţii. Că doar nu degeaba îi iubesc", şi-a amintit cu plăcere Laura, care le-a transmis şi un mesaj telespectatorilor Antena Stars, dar şi cititorilor www.antenastars.ro.

"Am crescut mari dragii mei! Avem un anişor, dar am crescut cât alţii în zece. Şi asta datorită dumneavoastră dragi telespectatori şi dragi cititori ai antenastars.ro. Pentru că sunteţi alături de noi în fiecare zi, în număr din ce în ce mai mare. Şi nu uitaţi, Antena Stars vede tot! V-am promis acest lucru pe 16 decembrie 2013 când ne-am lansat şi ne-am ţinut de cuvânt. Nu ne-a scăpat nimic, nicio vedetă, nicio picanterie, niciun eveniment important. Am fost acolo unde nimeni nu se aştepta. Şi e doar începutul! Vă pup şi nu uitaţi, vă aştept în fiecare zi de la 12 şi de la 16 la Star Magazin", spune Laura.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest