Cel mai mare secret al aşa-zişilor burlaci din showbiz! Spun că preferă să stea aşa, dar adevărul este altul!

 

Sunt simpatici, sunt celebri, iar femeile roiesc în jurul lor, dar nu au niciun gând de însurătoare. Adrian Cristea, Cătălin Botezatu sau Liviu Vârciu sunt doar câţiva dintre bărbaţii care nu pot fi convinşi să-şi pună pirostriile. Dar oare de ce?

Adrian Cristea este unul dintre cei mai râvniţi burlaci! Are 32 de ani şi nu se grăbeşte să se însoare. Dar...dacă ar fi să facem lista cu femeile care şi-au dorit un loc în inima lui va trebui să ne înarmăm cu multă răbdare căci e cam lungă. Fotbalistul a fost cuplat cu Denisa Nechifor cu care are şi o minunăţie de fată, Rania. Mariana Roşca sau blonda lui Iri, Tania Budi, Denisa Botcari şi cântăreaţa Silvia Pop au avut de-a face cu Adrian Cristea. Însă, Bianca Drăguşanu şi prinţul au avut o relaţie cu năbădăi. Şi nu de puţine ori acesta a spus că ea este iubirea vieţii lui.

Un alt bărbat în jurul căruia femeile fac valuri este Cătălin Botezatu. Designerul nu se poate plânge că nu a avut noroc, căci l-am văzut numai cu femei frumoase. Tania Budi a fost cât pe ce să ajungă în faţa altarului cu Cătălin. De altfel, relaţia pe care a avut-o desigenrul cu Bianca Drăguşanu a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor. Dar, Bote parcă tot nu se gândeşte să se aşeze la casa lui.

De când s-a despărţit de Laura Cosoi, Smiley a refuzat să vorbească despre partea sentimentală. Chiar dacă au tot circulat mai multe zvonuri despre unele femei care ar fi avut sau au de-a face cu artistul, totuşi el nu le-a recunoscut. Dar iubirile vin şi trec ca...norii. Loredana Ciubotaru este una dintre femeile care s-au învârtit în jurul cântăreţului, deşi amândoi au spus că au avut doar o relaţie profesională. Şi despre dansatoarea Raluca Netca s-a tot vorbit că s-ar iubi cu Smiley. Nu putem spune că duce lipsă de femei, dar după cum vedem nu prea are gânduri să păşească în faţa altarului.

Mihai Trăistariu a fost mult timp criticat pentru faptul că se pozează în lenjerie intimă. Ce-i drept, nu prea a avut noroc în dragoste. Chiar artistul a spus că de fiecare dată când a fost părăsit, a suferit foarte mult.

Şi Liviu Vârciu învârte femeile cum vrea, dar niciuna nu s-a lipit de el. Cu toate că primul mariaj i a lăsat un gust amar, artistul tot mai speră să gasească femeia potrivită pentru el. Şi nu de puţine ori Liviu Vârciu a spus că şi mai doreşte copii. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest