Cel mai TARE truc! Cum foloseşti PUDRA simplă pentru un păr cu VOLUM

 
+2 click pentru
galerie

Nicio femeie nu îşi doreşte să aibă un păr cu fir subţire. În primul rând, pentru că se îngraşă foarte repede. În al doilea rând, pentru că îşi pierde volumul de pe o zi pe alta. Aparent, singura soluţie este spălatul şi coafatul des

Dar profesioniştii vin cu o soluţie. Nu trebuie să vă spălaţi zilnic părul. Vopsitul în şuviţe este tot ce vă trebuie. Şi asta pentru că decolorarea face suprafaţa părului mai aspră, ceea ce duce la un volum mai mare, conform Observator Special.

Folosiţi o pudră pentru volum. Sau şampon uscat, aşa cum i se mai spune. Totuşi, dacă vreţi să obţineţi efecte de durată, ar fi bine să apelaţi la ajutorul unui specialist. Pudrele profesionale sunt mult mai bune decât cele din comerţ, pe care le găsiţi la preţul modic de 10-15 lei. Desigur, sunt mai scumpe, pentru că sunt fabricate numai din ingrediente organice.

O regulă de aur pentru utilizarea produselor pentru părul fin: mai puţin înseamnă mai mult! Dar să nu vă fie frică de pudra albă. Chiar dacă la aplicare este vizibilă, se absoarbe în scurt timp, în vreme ce părul devine mai bogat și cu volum.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest