Cele două probleme majore cu care s-a luptat Wrs: „Se simte ca și cum tu nu mai știi dacă mai ești în viață”

 

Reprezentantul României la Eurovision a povestit în exclusivitate la Antena Stars momentele de cumpănă pe care le-a trecut nu cu mult timp în urmă.

 

Wrs este cel care va reprezenta România la Eurovision. Artistul a mărturisit pentru Antena Stars că a întâmpinat o serie de dificultăți în carieră, confruntându-se cu depresia o perioadă considerabilă de timp. El consideră că această boală s-a declanșat ca urmare a supra-solicitării, a faptului că a muncit mult de unul singur pentru a-și vedea visurile împlinite. Artistul susține că avea momente în care era foarte trist și ales atunci să se retragă din lumea muzicii o perioadă din cauza stărilor rele pe care le traversa tot mai des.

 

„Eu eram foarte trist. Eu mă simțeam bolnav, eram foarte obosit. Erau mulți ani în care eu trăsesem singur. Vorbeam cu sora mea și îi spuneam că nu mai pot, că nu mai am de unde să mai dau și trebuia să fiu prezent. Am zis că am nevoie de o pauză. Pentru mine nu mai existau planuri de ce o să fac peste doi ani. Se simte ca și cum tu nu mai știi dacă mai ești în viață. Psihic este atât de dark ce se întâmplă acolo încât tu nu știi sigur dacă o să mai fii săptămâna viitoare”, a dezvăluitWrs, în cadrul emisiunii Star News.

 

Și cum o problemă nu vine niciodată singură, Wrs a dezvăluit că a căutat salvarea în alcool pentru a scăpa de depresia ce pusese stăpânire pe el: „Nu ieșeam cu zilele din casă. Și cu alcoolul am avut ceva probleme. Vin la rând când tu încerci să acoperi cu ceva golul ăla pe care îl simți. Suntem generații foarte diferite (nr. cu părinții lui). E tot presiunea asta pe umerii tăi să demonstrezi că poți să faci singur. Eram sigur că e o pauză de a-mi aduna forțele pentru că ăsta e visul meu clar. Am plecat în Londra, aveam mulți prieteni acolo”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest