Dana Sota reușește să impresioneze cu silueta sa de invidiat și este un adevărat exemplu pentru multe femei. Secretul ei constă într-o combinație între postul intermitent și o alimentație echilibrată.
Vedeta a mărturisit că a ținut post intermitent încă din copilărie, refuzând să mănânce micul dejun. Acest obicei s-a păstrat și peste ani, iar acum își planifică mesele astfel încât să aibă două mese pe zi: una la prânz și una în jurul orei 18:00. Meniul său se bazează pe alimente ușoare precum iaurturi sau cereale la prânz, iar pentru cină optează pentru proteine, carbohidrați și multe legume.
articolul continua dupa recomandari
”Meniul este sărac, nu mă înfometez, dar nici nu mănânc foarte mult. Nu am mâncat niciodată foarte mult, nu am fost o mâncăcioasă, ăsta a fost norocul meu. Nu mi-au plăcut nici dulciurile, după care am și citit despre ele. Nu doar că nu ne fac bine că ne îngrășăm, dar zahărul produce acel efect de glicație, când fibrele de colagen se lipesc de molecule de zahăr și provoacă riduri, atunci l-am scos de pe lista mea aproape de tot.
Meniul meu este format din două mese, țin acest post intermitent de când mă știu, nu am mâncat niciodată masa de dimineața, refuzam să mănânc, fapt ce se perpetuează până în ziua de astăzi. Prima masă este în jurul orei 12 și este micul dejun, de fapt, format dintr-un iaurt, ceva simplu, următoarea masă este între 17:30-18:00, apoi începe postul. Am adus ora cinei mai devreme, înainte era la ora 20:00”, a dezvăluit vedeta.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc