Cele mai bizare recorduri sexuale!

 

Cu siguranţă nu te-ai gândit că dorinţa de a fi „cel mai” sau „cea mai” poate duce la cele mai ciudate recorduri sexuale . Iată recordurile care te vor uimi!

Record la sâni lăsaţi liberi:
Neamţul Thomas Vogel a reuşit să desfacă 56 de sutiene într-un minut, cu o singură mînă. Recordul anterior ajungea la doar 20 de perechi de sîni lăsaţi liberi şi era mult mai uşor de întrecut. Ştiu! Te gîndeşti că unii nu reuşesc să deschidă un singur sutien într-un minut, nici cu două mîini. Trist.

Record de erecţie:
Cea mai lungă erecţie (care nu implică vreo boală sau alte stimulente) îi aparţine unui japonez de 16 ani. Timp de 27 de ore tânărul a avut-o tare indiferent de ce a făcut în acest timp, dormit, mâncat sau urmărit vreun film. Oare asta e tot ce a făcut?
Cea mai rapidă erecţie
Alfred Kinsey, autorul cărţii “Sexual Behavior in the Human Male”, a descoperit în urma mai multor studii că cea mai rapidă erecţie a avut loc în 3 secunde. Curiozitatea ne împinge să întrebăm cine sau ce a provocat-o?

Record la dezvirginări:
Acum trei secole, regele din Tonga, Fatafehi Paulah, avea dreptul de a fi primul care încerca fiecare femeie locală. Regele dezvirgina zilnic opt-zece femei şi se presupune că de-a lungul domniei sale a ajuns la aproximativ 37.000 de virgine. Un record demn de un rege.

Record la masturbare:
Cea mai lungă masturbare îi aparţine lui Masanobu Sato, care a stabilit acest record de 9 ore şi 58 de minute. El a plecat din Japonia doar pentru a demonstra ce poate în cadrul evenimentului World Masturbate-a-thon din 2009 organizat în San Francisco. Desigur, el a fost înarmat cu o mare varietate de jucarii sexuale, care l-au ajutat să-şi ducă la bun sfîrşit scopul. La urma urmei cât să fii numai tu cu tine?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest