Te gândești la căsătorie? Iată care sunt cele mai bune soţii, în funcţie de zodie!

 

Toată lumea visează, la un moment dat, să-și întemeieze o familie fericită, cu copii și multă iubire. Toți ne gândim la clipa când vom deveni soț sau soție. Aşadar, iată care sunt cele mai bune soţii în funcţie de zodie!

 Berbec

Femeia Berbec este o soţie dedicată şi extrem de energică. Tenace din fire, rareori sau aproape niciodată tristă, soţia ghidată de acest semn astral rămâne devotată, fără să aibă capricii  şi nu va pune niciodată familia pe locul doi. Dar, are și ea un defect: este ușor egoistă și nerăbdătoare, ceea ce o va pune în situații dificile.

Taur

Soţia din Taur are nevoie, mai mult decât oricare altă zodie, de stabilitate financiară, ceea ce, de fapt, o va face să aştepte destul de mult până se va căsători.

În plus, femeia născută sub semnul astral Taur este o carieristă perfecţionistă şi această trăsătură se cam contrazice cu rolul de nevastă.

Gemeni

Una dintre cele mai bune soţii, cu foarte mici excepţii, poate fi femeia Gemeni datorită temperamentului ei deschis.

Ea are abilitatea de a transforma certurile în discuţii logice, cu argumente pro şi contra, îmbrăcate în sentimente pozitive.

Rac

Femeia Rac este soţia ideală şi punct. Născută cu un puternic instinct matern, cea ghidată de semnul astral Rac se regăseşte profund în viaţa de familie.

Dacă eşti Rac, sigur simţi că te-ai născut cu tendinţa de a-i îngriji pe cei din jur, de a-i proteja şi de a-i iubi. Astfel, în mod natural, vei păstra o căsnicie fericită şi echilibrată pe termen lung.

Leu

Femeia Leu nu acceptă jumătăţi de măsură şi se va căsători numai şi numai dacă iubeşte cu tot sufletul şi numai dacă se simte împlinită complet.

Numai un soţ care va şti să o înţeleagă şi să îi accepte toanele cu tandreţe va avea o căsnicie fericită alături de femeia Leu.

Fecioară

Femeia Fecioară nu este neapărat femeia ideală, dar îşi doreşte cu tot dinadinsul o căsnicie, acesta fiind legătura care îi oferă stabilitate şi linişte.

Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, nu eşti născută să fii soţia perfectă, din pricina firii tale capricioase, dar vei depune eforturi uriaşe în acest sens, de cele mai multe ori singurul rezultat fiind stresul.

Balanţă

Femeia născută sub semnul zodiacal Balanţă are câteva calităţi de soţie perfectă: atenţia la nevoile celuilalt, grija şi afecţiunea, dar şi dorinţa de a avea o căsnicie aproape perfectă.

Pe de altă parte, sacrificiile foarte mari, renunţarea la propriile interese o pot copleşi până la nivelul la care îşi revarsă nemulţumirile asupra partenerului.

Scorpion

Cea născută sub semnul astral Scorpion este foarte pretenţioasă şi greu de suportat în calitate de soţie. Femeia Scorpion este, mai degrabă, o amantă perfectă decât o soţie bună.

Bărbatul care se va căsători cu o femeie Scorpion va fi un bărbat fericit, acasă se va simţi ca în Rai, dar va fi mereu pus sub presiunea unor aşteptări mari din partea soţiei – trebuie să fii un bărbat puternic care să îi poţi îndeplini visele focoasei femei din Scorpion.

Săgetător

Femeia Săgetător este născută cu darul de a fi o soţie bună, care nu va accepta niciodată rutina.

Energică şi devotată, femeie Săgetător va transforma căsnicia ei într-un loc al plăcerilor, al distracţiei, al bunei comunicări.

Capricorn

Nativii din Capricorn au şanse mari să devină cele mai bune soţii: iubesc pasional, se mândresc cu iubirea lor, sunt atente la detalii, preocupate şi mereu pregătite să rezolve probleme.

Singura mare problemă a femeilor Capricorn ţine de disperarea de a consuma totul cât mai repede, ceea ce îl va obosi pe cel care îi va sta alături.

Vărsător

Despre femeile Vărsător se spune că sunt extrem de mature, devotate, sincere. Alături de o femeie Vărsător, un bărbat va fi sigur foarte fericit.

O femeie Vărsător este născută cu puterea de a ameliora conflicte, de a echilibra balanţa şi de a oferi stabilitate celorlalţi.

Peşti

Ceea ce nu o face pe femeia din Peşti o soţie perfectă este caracteristica ei principală: sensibilitatea şi firea visătoare.

Pe soţia Peşti nu te poţi baza la probleme, pierzându-şi echilibrul imediat cum realitatea nu mai este la fel de roz şi siropoasă ca în mintea ei.

sursa: gandul.md


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest