Cele mai căutate mărci de blugi

 

Invenția lui Levi Strauss pare să fie una dintre cele mai importante din lumea modei. Blugii, purtați pentru prima dată în 1853, nu par să lipsească din vreo garderobă de pe mapamond, fie ea de femeie sau de bărbat. Fiind recunoscută ca cea mai confortabilă, dar și practică piesă vestimentară, jeansul este astăzi cel mai purtat material din lume. 

Așa cum era de așteptat, gama de modele este absolut uimitoare și pare să nu mai aibă granițe. De la blugii evazați la cei tăiați, de la modelul boyfriend la cei mulați, blugii pot fi de mai multe culori și cu decoruri unice. Însă un lucru e clar - doar câteva dintre firmele care produc jeanși au ajuns să facă istorie în lumea modei cu acest produs vestimentar. Despre cele mai căutate mărci de blugi poți citi în rândurile următoare. 

Levis

Pionierul blugilor a lansat cel mai căutat articol de îmbrăcăminte dintr-o pură întâmplare. Levi Strauss își dorea să creeze un produs de lot destinat minerilor din minele de aur. De la prima pereche de blugi fabricată și până la preluarea ideii de către mai multe case de modă nu știm ce s-a întâmplat, cert este că iubitorii de denim au luat cu asalt magazinele unde acești pantaloni se vindeau. Astăzi, blugii Levis se individualizează printr-o calitate superioară a materialului, care nu se decolorează la soare, nu se deformează și nu se micșorează după spălare, fiind perfect de purtat pentru mai mulți ani la rândul. 

Diesel 

Printre primii cinci lideri ai lumii în producția de blugi se numără și Diesel, un brand de renume italian, deseori asociat cu blugii de o calitate superioară. Sloganul companiei, Îmbrăcăminte pentru o viață reușită, ar trebui să vorbească de la sine despre viabilitatea mărcii. Dacă nu e suficient, îți mai spunem că modelele de blugi Diesel se remarcă prin confortul pe care îl oferă, designul neobișnuit, o mulțime de buzunare și alte detalii ce reprezintă emanciparea și avangarda spiritului liber al străzii. Designerii companiei, care asigură noi trenduri după care se ghidează mulți alți creatori de modă, fac din fiecare lansare a colecțiilor noi un adevărat spectacol pe care toată lumea îl așteaptă.

Wrangler

De pe podium nu putea lipsi compania care a făcut istorie cu modelele inspirate din stilul celebrilor cowboy americani. Înființată în 1904, Wrangler s-a evidențiat și cu o cusătură inedită a blugilor, în zig-zag, ceea ce face ca pantalonii să nu se micșoreze la spălat. Durabilitatea și caracterul lor practic mai sunt dictate și de materialele de cea mai înaltă calitate, dar și de lipsa niturilor din dreptul buzunarelor, care îi face mai comozi. Numele companiei, care în limba română înseamnă Cel care bagă zâzanie, gâlceavă, este tocmai motivul pentru care blugii au ajuns populari într-un timp atât de scurt de la lansare, păstrându-se până în ziua de azi în topul preferințelor celor mai multe persoane din lume.

Calvin Klein

Acum mai bine de jumătate de secol, în New York, Calvin Klein și Barry Schwartz puneau bazele unei companii de succes. La vremea aceea, creatorii au început cu un design minimalist, care a fost promovat până în zilele noastre. În 1978 apare și prima colecție de blugi Calvin Klein, care a transformat lumea modei. Pantalonii erau adevărate opere de artă care se mulau perfect pe siluetă, subliniind formele corpului. Compania a fost și prima care a lansat ideea etichetei din piele deasupra buzunarului de la spate, dar și prima care a îndrăznit să lanseze o linie de blugi negri, care, la vremea respectivă, era o inovație. Tăierea corectă și elegantă a materialelor, care erau de cea mai înaltă calitate, a făcut din această marcă de blugi una căutată de către cei mai mari fani ai denimului. 

Care e marca ta preferată de blugi?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest