Cele mai costisitoare articole din garderoba Alexiei Eram: ”Acolo se duc cei mai mulți bani”

 

Fosta concurentă de la America Express a recunoscut pe ce cheltuiește cei mai mulți bani.

 

Fiica Andreei Esca a reușit să-și dezvolte o carieră de succes. Iubita lui Mario Fresh este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute influencerițe de la noi din țară. Participarea la America Express, alături de fratele ei Eram, și calificarea în finala întrecerii i-au sporit, după cum era și normal, notorietatea. Tânăra a fost prezentă recent la un eveniment din lumea monden, unde a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

 

„Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil. A zis Karl Lagerfeld că până la 50 de ani contează doar cum îmbini hainele (...) Contează să te simți bine, să ai un stil, nu contează câți bani dai pe haine. Nici nu contează care e cel mai scump obiect din garderoba mea, contează să fie niște piese care îți plac și în care te simți bine”, a declarat Alexia Eram, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Influencerița a recunoscut pe ce cheltuie cei mai mulți bani. „Cred că dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor”, a mai spus Alexia Eram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest