Cele mai frumoase buchete de flori pe care le poți dărui de Sfinții Constantin și Elena!

 
+6 click pentru
galerie

Una dintre cele mai așteptate zile din această ultimă luna de primăvară este fără îndoială 21 mai, data la care se sărbătoresc Sfinții Constantin și Elena. În această zi, mai bine de 1,8 milioane de români își aniversează onomastica, așa că sigur ai și tu în familie sau printre prieteni un Constantin sau o Elena (și numele derivate). 

Dacă îți dorești să oferi un cadou perfect unei persoane dragi cu această ocazie, cel mai bine este să alegi flori, mai exact buchete de flori pentru onomastica dintr-o florărie online. Astfel, florile vor fi livrate unde dorești și poți chiar să programezi livrarea. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre buchetele noastre preferate! 

În această perioadă, crinii reprezintă unele dintre cele mai apreciate și iubite flori. În trecut, erau flori regale, deoarece se găseau doar în grădinile nobililor. Cu timpul, au început să fie mult mai accesibile și chiar te poți bucura și în grădina personală de aceste spledonri. Dacă îți dorești să impresionezi o persoană ce își sărbătorește onomastica pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, îți recomandam un Buchet Crini și Matthiola "Everlasting Love". Se potrivește atât pentru jumătatea ta, dar și pentru mamă sau soră de exemplu. 

Bujorii sunt la rândul lor flori care spre final de primăvară și în vară, sunt extrem de apreciate. Cine nu iubește forma deosebită și unică a bujorilor, parfumul lor îmbietor și delicatețea ce îi fac ideali chiar și pentru buchetele de mireasă? Dacă sărbătorita căreia urmează să îi oferi un buchet de flori adoră bujorii, îți recomandăm următorul buchet: Buchet De Flori Cu Bujori, Hortensie și Viburnum. Albul bujorilor contrastează frumos cu albastrul pastel al hortensiilor, rezultând un buchet proaspăt și deosebit. 

Dacă vrei să dăruiești un cadou cu adevărat deosebit, îți sugerăm să alegi un buchet din Colecția Premium, așa cum este și Buchetul De Flori Cu Anigozanthos, Minirosa și Trandafiri. În primul rând, suntem siguri că vei aprecia ambalajul unic și elegant al acestui buchet. Are o lungime de 110 cm, așa ca sigur este un buchet ieșit din comun, în sensul bun. Combinația de hortensii, minirosa și trandafiri îl fac ideal pentru a fi dăruit persoanei iubite. Acest buchet va fi împachetat într-o cutie specială, astfel încât să reziste cât mai bine transportului și poți opta pentru adăugarea unui mesaj personalizat pe o felicitare elegantă. 

Iubitei tale îi plac foarte mult trandafirii? Îți propunem să ieși din monotonie și să alegi și alte culori de trandafiri, nu doar roșii. Spre exemplu, îi poți dărui un Buchet 49 Trandafiri Cyclam. Aceștia au un aspect superb, atrag instant atenția și vor fi foarte apreciați. În plus, se potrivesc mult mai bine sezonului cald. 

Ultimul buchet pe care ți-l recomandăm astăzi face parte tot din colecția Premium, respectiv Buchetul Trandafiri Albi și Muscarii. Trebuie să recunoaștem că frumusețea buchetului și unicitatea acestuia sunt conferite de muscarii, iar delicatețea se datorează trandafirilor albi. 

Sperăm ca ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege unul dintre aceste buchete pentru persoana iubită sau pentru o persoană dragă ce își va sărbători onomastica. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest