Cele mai iertătoare vedete din showbiz. Se lasă umilite pentru o relaţie plină de compromisuri

 

Sunt frumoase, au o carieră de invidiat, dar cu toate acestea sunt ghinioniste în dragoste. Unele dintre cele mai apreciate vedete de la noi au fost umilite de partenerii de viaţă, au fost înşelate, dar cu toate acestea au rămas lângă ei.

Brigitte Năstase este căsătorită cu unul dintre cei mai mari cuceritori bărbaţi. Se spune că Ilie a avut peste 2500 de femei şi nici în timpul mariajului cu focoasa brunetă nu a renunţat la pasiunea sa pentru doamne  şi domnişoare. Ba chiar şi tenismenul i-a recunoscut soţiei sale ca ar fi înşelat-o de două ori, o dată înainte de nuntă, cu o cântăreaţă de operă, dar şi de curând, cu celebra Cici, blondina care i-a sucit minţile lui Ilie. Şi chiar dacă de ceva timp Ilie şi Brigitte îşi tot anunţă divorţul, bruneta  a trecut mereu cu vederea infidelităţile soţului, căci şi el a avut grijă să fie iertat. 

Căsnicia dintre Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo a fost perfectă în primii ani, asta până când omul de afaceri a fost filmat în timpul unei escapade romantice, alături de amanta sa, antrenoarea Kinga. Surpins în fapt, Zsolt i-a cerut o a doua şansă soţiei, pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte, iar de atunci, relaţia celor doi pare a fi una perfectă.

Nicoleta Voica a fost căsătorită de trei ori, însă niciunul dintre mariajele sale nu a fost cu final fericit. Cântăreaţa de muzică populară a fost înşelată de toţi cei trei soţi, dar cu toate acestea, vedeta i-a iertat, dar fără niciun folos, pentru că tot la divorţ s-a ajuns.

Nici Elena Merişoreanu nu s-a ferit să vorbească despre problemele pe care le-a avut cu soţul. Interpreta a recunoscut că a fost la un pas de divorţ după ce o persoană i-a trimis o scrisoare în care i-a povestit despre aventura soţului ei. Şi pentru că i-a fost greu să se rupă de bărbatul cu care a realizat  cele mai frumoase lucruri, îndrăgita interpretă a trecut cu vederea peste infidelitate.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt împreună de aproape 20 de ani şi s-au căsătorit în vara lui 2008. Despre artistă s-a zvonit de foarfte multe ori că ar fi fost înşelată de soţul ei, dar de fiecare dată cei doi au dezminţit zvonurile şi au mers mai departe. Se pare că cei doi şi-au găsit echilibrul în relaţie şi acum formează o familie fericită, alături de copiii lor. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest