Cele mai scumpe lucruri din lume! Cel mai ieftin e 1000 de dolari

 

Sunt celebre în toată lumea, însă nu sunt pentru orice buzunar. Cu siguranță v-ați dorit măcar o dată să aveți cele mai scumpe lucruri care se află în casele milionarilor.

Cel mai scump televizor din lume este acoperit în diamante și valorează peste două milioane de dolari. Pentru unii poate pare o sumă fabuloasă, dar milionarii nu se uită la bani atunci când vor o așa minunăție în casă. Doamnele și domnișoarele care adoră diamantele ar trebui să știe că cel mai scump dintre ele valorează în jur de 400 de milioane de dolari și este cel mai mare diamant descoperit vreodată. El a fost descoperit într-o mină din Sudul Africii și datează din 1985. Piatra a fost tăiată în părți mult mai mici care acum fac parte din coroana regală din Anglia.

Dacă v-ați gândit vreodată cât v-ar costa un ceas de buzunar de precizie elvețiană, aflați că pentru un obiect de acest gen trebuie să scoateți din buzunar 24 de milioane de dolari. Obiectul este făcut din aur de 18 carate și i-au trebuit 3 ani pentru a fi desenat, și alt cinci pentru a fi confecționat.

Femeile care adoră gențile ar trebui să știe că cea mai scumpă poșetă din lume costă nici mai mult nici mai puțin de două milioane de dolari. Un adevărat simbol al luxului, este făcută din piele naturală cu sute de diamante încrustate.

Pentru domni s-au inventat cele mai scumpe lucruri din lume. Motocicleta care valorează peste 3 milioane de dolari atinge o viteză de 370 kilometri pe oră, o adevărată comoară pentru colecționari.

Pentru pofticioșii care vor să se înfrupte, ar trebui să știe că ar trebui să scoată din buzunar 1000 de dolari. Un restaurant din New York oferă un meniu ce are la bază homar și caviar și este pregătit de bucătari specializați pe delicatese. La cât de bine arată, își merită banii din plin!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest